32222269 058

پشتیبانی فروش

نقشه راه طراحی سایت

نقشه راه طراحی سایت | برای طراحی سایت از کجا شروع کنیم ؟

اگر به این مقاله رسیده اید به این معنیست که بار ها از خود پرسیده اید که ” برای طراحی سایت چه چیزهایی باید بلد باشیم ” یا اینکه ” طراحی سایت را چگونه بیاموزیم ؟ “. نگران نباشید. سیوا اینجاست تا نقشه راه طراحی سایت را به صورت کامل به شما عزیزان نمایش داده و در مورد حوزه های مختلف طراحی سایت با شما سخن بگوید. این مقاله توسط طراح سایت سیوا نوشته شده است و کاملا علمی و عملی میباشد.

این مقاله مخلوطی از علم چندین طراح سایت و همچنین چندین سال تجربه در زمینه طراحی سایت میباشد که جناب حسین مهرجو شخصا بر این مقاله نظارت داشته اند تا کوچک ترین کم و کاستی در آن دیده نشود. به دور از تمجید و تعریف شما به بهترین مقاله در این مورد دست یافته اید. با ما همراه باشید تا بتوانید مسیر خود را تعیین نمایید.

 

تعیین هدف از یادگیری طراحی سایت :

هدف از یادگیری طراحی سایت

 

اولین و مهم ترین قدم برای یادگیری طراحی سایت تعیین هدف برای خودتان است. رک و پوست کنده اگر هدفی برای یادگیری این علم ندارید به هیچ عنوان نمیتوانید در این مسیر پر پیچ و خم پیشرفتی داشته باشید. مطمعن باشید اگر به دنبال طراحی سایت حرفه ای باشید مسیری بسیار سخت و پر از دره های عمیق پیش رو دارید که طی کردن آن نیازمند پشت کار و تلاش بسیار زیادی است. برخی از افراد سودجو که در سطح اینترنت تبلیغاتی برای فروش دوره های طراحی سایت خود انجام میدهند تا جیب خود را با پول شما پر کنند علم طراحی سایت را بسیار ساده و راحت نمایش میدهند.

حال آنکه طراحان سایت حرفه ای سال ها تلاش کرده و تجربه بسیار بالایی در این زمینه کسب نموده اند. اخیرا دیده شده است که برخی از این اساتید قلابی عنوان نموده اند که طراحی سایت با موبایل نیز امکان پذیر است که این مورد به هیچ عنوان حقیقت ندارد. برخی نیز درآمد های چندصد میلیونی را برای این شغل در نظر میگیرند که باعث گمراهی کاربران و هدر رفتن وقت و هزینه آنها خواهد شد.

خرید فلش 256 گیگ

از انجایی که ما هیچ دوره طراحی سایتی برای شما نداریم و تنها هدف ما کمک به علاقه مندان به طراحی سایت است حقیقت را بیان خواهیم نمود. برخی از شما تنها به دنبال درآمد این شغل هستید و برخی دیگر نیز رویای داشتن سایتی را دارید که خودتان آن را طراحی نموده اید. به هر دلیلی که به دنبال این شغل آمده اید برایتان آرزوی موفقیت و خوشبختی داریم.با سیوا در ادامه مسیر همراه باشید.

 

برنامه نویسی یا cms :

وردپرس یا برنامه نویسی

 

دومین قدم برای یادگیری طراحی سایت این است که حوزه خود را مشخص کنید. این حوزه ها میتوانند استفاده از cms های مختلف مانند وردپرس یا جوملا باشند و یا اینکه سایت های برنامه نویسی شده طراحی کنید. هیچ جای بحصی در راحت تر بودن طراحی سایت با وردپرس نیست اما در زمانی که سایت شما بسیار پیچیده شود آنگاه ضعف وردپرس را به شدت احساس خواهید نمود. اگر تنها هدف شما برای طراحی سایت طراحی سایت هایی ساده و با امکانات اولیه میباشد که بتوانید خودتان آن را کنترل کنید و یا بتوانید آموزش هایی را برای نگهداری سایت برای کارفرما تولید کنید وردپرس برای شما بهترین گزینه میباشد.

اما اگر قصد طراحی سایت های بسیار پیچیده دارید حتما باید سرغ طراحی سایت  با برنامه نویسی بروید. قطعا مسیر یادگیری سایت با برنامه نویسی بسیار دشوار تر بوده و تنهایی از پس آن برنخواهید آمد. معولا سایت های برنامه نویسی شده متشکل از یک تیم هستند که هر کدام وظیفه خاص خود را دارند. به عنوان مثال در یک تیم طراحی سایت میتوان گرافیست ، طراح صفحه ، برنامه نویس فرانت اند و برنامه نویس بک اند را مشاهده نمود.

ابتدا به سراغ مسیر یادگیری طراحی سایت با ورد پرس رفته و پس از آن به سراغ مسیر طراحی سایت با کدنویسی خواهیم رفت.

مسیر یادگیری طراحی سایت با وردپرس :

نقشه راه طراحی سایت با وردپرس

مسیر یادگیری طراحی سایت با وردپرس به صورت کلی به این صورت است : آموزش کار با هاست و دامنه / یادگیری وردپرس / آموزش کار با صفحه ساز ها / آموزش کار با افزونه ها

آموزش کار با هاست و دامنه :

هاست و دامنه اولین چیزی است که برای یک وبسایت مورد نیاز هستند. هاست همان فضایی است که باید سایت خود را روی آن بارگزاری کنید و دامنه همان نشانی اینترنتی است که افراد با وارد کردن آن در مرورگر خود به سایت شما دسترسی پیدا خواهند نمود. معمولا اکثر مشکلاتی که سایت ها با آن درگیر هستند توسط هاست و از سمت سرور رفع میشوند پس یادگیری کامل کار با هاست بسیار مهم و حیاتی میباشد. هاست ها معمولا به صورت دایرکت ادمین و یا سی پنل ارائه میشوند که هرکدام تفاوت های جزئی با یکدیگر دارند.

در این مرحله شما می آموزید که چگونه باید فایل های خود را روی هاست بارگذاری کرده و به نمایش عموم در بیاورید. اینجاست که شما باید فایل های وردپرس را روی هاست بارگذاری کنید و آن را با دیتابیسی که قبلا در هاست ایجاد نموده اید همگام سازید. بعد از یادگیری کامل این قسمت میتوانید به سراغ یادگیری خود وردپرس رفته و سایت خود را روی وب ایجاد کنید. دقت کنید اگر توانایی پرداخت هزینه برای خرید هاست و دامنه را ندارید میتوانید از روشی به نام لوکال هاست استفاده نمایید. اگر این روش را نمیدانید بهتر است با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

این مرحله میتواند نسبت به یادگیری شما بین 2 تا 6 هفته به طول بی انجامد.

آموزش وردپرس :

ورد پرس دنیایی عجیب و بسیار گسترده است که شامل قسمت های بسیار زیادی میشود. تمامی این قیمت ها نیازمند آموزش و یادگیری هستند تا بتوانید سایت خود را مدیریت کنید. آموزش های رایگان بسیار زیادی برای آموزش وردپرس وجود دارند که میتوانید از انها استفاده کنید. بهترین و کامل ترین آموزش ورد پرس آموزش رایگان سایت ابزار وردپرس میباشد که به صورت کاملا رایگان در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است.

دقت داشته باشید که در این مرحله ممکن است در آموزش های مختلف از قالب های متفاوتی استفاده شود که بعد از مدتی یادگیری عدم تفاوت آنها را با هم متوجه خواهید شد. این مرحله میتواند نسبت به یادگیری شما بین 3 تا 6 ماه به طوب بی انجامد.

آموزش کار با صفحه ساز ها :

درست است که وردپرس دنیایی متشکل از کدهای فراوان در زمینه طراحی سایت است اما وردپرس بدون صفحه ساز های خود یک هسته خالی بیش نیست. صفحه ساز ها افزونه هایی هستند که قابلیت ایجا صفحه های بسیار جذاب را برای شما فراهم میکنند. جالب است بدانید که این صفحه که در آن هستید با یک صفحه ساز به نام المنتور طراحی شده است.

وردپرس صفحه ساز های بسیار زیادی دارد که نسبت به سلیقه و راحتی خود میتوانید از یکی از این صفحه ساز ها استفاده نمایید. بهترین این صفحه ساز ها المنتور و کامپوزر هستند که هر دو از بهتری صفحه ساز های ورد پرس محصوب میشوند. این مرحله نسبت به نوع صفحه ساز ، خلاقیت و یادگیری شما بین 6 تا 9 ماه به طول می انجامد.

آموزش کار با افزونه ها :

حال نوبت به آن رسیده است که قابلیت های خفن را نیز به سایت اضافه نمایید. فرض گنید کارفرما به شما سفارش سایتی داده است که کاربران تنها با خرید اشتراک سالیانه بتوانند به محتوای سایت دسترسی داشته باشند. بدون افزونه های به هیچ عنوان این مورد امکان پذیر نیست مگر اینکه کدنویسی بیاموزید که از این نقشه راه خارج است. یا فرض کنید میخواهید یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی نمایید که در این صورت باید به دنبال آموزش افزونه ووکامرس رفته و آن را بیاموزید.

 

مسیر یادگیری طراحی سایت با برنامه نویسی :

در این مسیر میتوان به دو عنوان شغلی اشاره نمود. فرانت اند دولوپر (frontend developer) بک اند دولوپر(backend developer) که هرکدام وظایف خود را دارند و اگر شخصی هردو این زمینه ها را انجام دهد به او فول استک دولوپر (fullstack developer) یا برنامه نویس همه فن حریف میگویند.

برای درک بهتر موضوع میتون مثالی را عنوان نمود. فرض کنید در یک وبسایت دکمه ای وجود دارد که با زدن آن لیستس از شماره های مختلف و رندوم به شما نمایش داده میشود. این دکمه که برای شما قابل دیدن است ویژگی هایی مانند اندازه ، رنگ و سایه دارد که به این ویژگی ها فرانت اند گفته میشود و برنامه نویس فرانت اند وظیفه دارد این ویژگی ها را به کاربر نمایش دهد. اما کاری که دکمه انجام میدهد یعنی برداشتن چند شماره از سرور و نمایش آن به کاربر ، جزو برنامه های بک اند محصوب شده و برنامه نویس بک اند آن را انجام خواهد داد. حال که درک درستی از این موضوع پیدا نمودید در پایین مسیر تبدیل شدن به یک برنامه نویس فول استک دولوپر را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

 

آموزش HTML  و CSS :

اولین قدم برای طراحی یک وبسایت با برنامه نویسی آموزش زنان نشانه گذاری HTML و CSS میباشد. این دو بدنه اصلی وبسایت را در فرانت اند تشکسل میدهند و میتوانید با یادگیری این دو جلوه های بصری بسیار خوبی به سایت خود بدهید. اما این پایان کار نیست و با یادگیری این دو عملا میتوانید یک صفحه وبسایت خالی بسازید که عملا هیچ تعاملی با کاربر ندارد.

برای بهتر کردن و زیبایی هزچه تمام تر سایت و همچنین اضافه کردن انیمیشن ها که به اصطلاح به آن UX گفته میشود نیاز دارید تا چند زبان دیگر را نیز بیاموزید که در ادامه به آنها خواهیم رسید.

آموزش JAVASCRIPT :

جاوا اسکریپت محبوب ترین زبان برنامه نویسی برای توسعه دهندگان وب میباشد که میتوانید از آن استفاده کنید اما بهتر است بدانید زبان های دیگری نیز برای توسعه سمت کاربر یا فرانت اند وجود دارند که در صورت تمایل میتوانید از آنها نیز استفاده نمایید. این موارد میتوانند شامل HTML، CSS، JavaScript، React، Angular، Vue.js باشند که با یادگیری هرکدام میتوانید سمت کاربر را برنامه نویسی کنید. اما توصیه ما یادگیری جاوا اسکریپ است زیرا بسیار محبوب بوده و قدرت بالایی نیز دارد.

خوب تا اینجای کار اگر آموزش های خود را کامل کرده باشید میتوانید به عنوان یک توسعه دهنده سمت کاربر فعالیت خود را شروع کنید. اما برای تبدیل شدن به فول استک دولوپر یا برنامه نویس همه فن حریف باید یک زبان برنامه نویسی سمت سرور را نیز بیاموزید.

آموزش برنامه نویسی سمت سرور :

از زبان های برنامه نویسی سمت سرور میتوان به JavaScript، Node.js، PHP، Flask اشاره نمود که میتوانید هرکدام را که تمایل داشتید بیاموزید. اما بهتر است به سمت PHP رفته و آن را بیاموزید زیرا همه گیر تر و راحت تر از سایرین است.

در نهایت باید بدانید بسیار بسیار زبان های برنامه نویسی برای سایت وجود دارد که میتوانید با هرکدام از آنها آموزش خود را شروع کنید اما در این مقاله سعی بر آن بود تا با بهترین ها و همه گیر ترین ها شروع کنید. اگر نظر ، انتقاد و یا پیشنهادی دارید میتوانید در زیر همین پست عنوان کنید تا کارشناسان ما شما را راهنمایی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

bot-pic
سلام خوش اومدی 🙂 هر سوالی در مورد فروشگاه و محصولات داری بپرس جواب بدم 🙃

قدرت گرفته از زبان یوز